Aikuispartio

Tämä partioryhmä on vain aikuisille, koska hauskanpito kuuluu kaikille! Joskus meidän aikuistenkin pitää hengähtää arjen pyörityksestä, töistä ja lapsista… Aikuispartio on K-18, joten täällä huolehdit vain itsestäsi! Ja no, jeesaat kaveria, koska partiolainen auttaa aina.

Mitä tehdään? Sovitaan yhdessä! Aikuisille ei ole olemassa määrättyä tekemistä, joten voimme poimia ideoita ikäkausien aktiviteeteista tai keksiä ihan itse! Retkeily, ruuanlaitto, uuden oppiminen, itsensä ylittäminen, yhdessä tekeminen… Nämä ovat ydinajatuksena tällekin ryhmälle.

Milloin? Sovitaan siitäkin. Aloitus tostaina 15.8.2019 klo 18.00 srk-talon pihalla, aloitustempauksessa.

Jatkossa kerran kuukaudessa ja niin että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan. Voimme siis kokoontua tässä kuussa lauantai-iltapäivänä, ensi kuussa keskiviikkoiltana jne.. Partiokokoontuminen kestää n. 2-3 tuntia, joskus kauemminkin riippuen aktiviteetista.

Johtaja? Me kaikki! Minä, Heidi, autan ryhmän alkuun ja jatkossakin, mutta jatkossa voisimme vuorotella vetovastuuta, jotta kaikki saavat välillä vain osallistua! Sinä osaat ohjata jotain, mitä minä en osaa, kolmas taas jotain ihan muuta! Siinäpä toiminnan rikkaus!

Miten mukaan? Soita tai laita viestiä Heidille. Tule mukaan syyskuussa joulukuussa, ensi vuonna… milloin vain!

Yhteystiedot! Heidi Kouvo, p. 050 573 6357 tai kouvo.heidi(at)gmail.com